Jídelníčky

19. 8. – 23. 8. 2019

Menu inspirované severoafrickou kuchyní

 

Pondělí

snídaně – palačinka s datlovým krémem

polévka – bramborová (B)

hlavní A – tofu se zeleninou v arašídové omáčce s kokosovým mlékem a rýží (B)

hlavní B – široké nudle s dušeným špenátem, rajčaty a mandlemi

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – plněný pikantní zeleninový piroh 

polévka – vývar s nudlemi (B)

hlavní A – smažená hlíva + kuskusový zeleninový salát s olivami

hlavní B – plněná zapečené cuketa s fazolemi + pikantní dip (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál 

 

Středa

snídaně – krupicový dezert s ovocem

polévka – luštěninová polévka harira (B)

hlavní A – tarhoňa s restovanou zeleninou, sušenými rajčaty, ořechy + pita chleba

hlavní B – zapečené brambory s květákem na kurkumě a černé soli (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – zeleninou plněný pita chleba

polévka – cibulová (B)

hlavní A – restované brambory se zeleninou na sezamu a marockém koření (B)

hlavní B – smažené čočkové karbanátky s rajčatovou omáčkou a bulgurem

pravidelná nabídka – srpnová sladká specialita – sezónní brownies (B)

 

Pátek

snídaně – citrónový hroznový koláč

polévka – krémová se zázvorem (B)

hlavní A – hummus s mrkvovými hranolkami a kváskovým chlebem

hlavní B – zapečený lilek s dýní na koriandru pod polentovou kaší (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
19.8.–23.8.2019
Date 2019-08-18 File Size 675.56 KB Download 32 Download