Jídelníčky

29. 4. – 3. 5. 2019

Menu půlené dubno-květnové

 

Pondělí

snídaně – ovocný babiččin koláč

polévka – bramborová s mangoldem (B)

hlavní A – pohanka s dušenou hlívou na paprice (B)

hlavní B – pikantní rýžové nudle s restovanou zeleninou a fazolemi (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – obložený bezlepkový chléb s lečem (B)

polévka – vývar s quinoou (B)

hlavní A – smažené zelenino-cizrnové kuličky s bramborovou kaší (B)

hlavní B – zapečené těstoviny s chřestem na bylinkách

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

STÁTNÍ SVÁTEK – MÁME ZAVŘENO

 

Čtvrtek

snídaně – brownies se špetkou chilli (B)

polévka – hrachová polévka (B)

hlavní A – rizoto na víně s pečenou červenou řepou sypané oříšky (B)

hlavní B – kuskus s restovanou zeleninou, olivami a bylinko-rajčatovým dipem

pravidelná nabídka – květnový krémový řez s javorovým sirupem (vegan „medovník“)

 

Pátek

snídaně – celozrnný šáteček s vegan párkem a kečupem

polévka – jarní (B)

hlavní A – pečená zelenina s brambory s majonézou z červené čočky (B)

hlavní B – dušené červené zelí s tofu a polentovou nádivkou (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
29.4 –3.5.2019
Date 2019-04-25 File Size 223.16 KB Download 32 Download