Jídelníčky

22. 4. – 26. 4. 2019

Menu ke Dni Země

 

Pondělí

STÁTNÍ SVÁTEK – MÁME ZAVŘENO

 

Úterý

snídaně – perník s meruňkovou marmeládou a čokopolevou

polévka – bramborová (B)

hlavní A – hummus z červené čočky s kuskusovým salátem s rukolou

hlavní B – chřestové rizoto sypané opraženými mandlemi (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Středa

snídaně – sushi rolka se zeleninou a sezamem (B)

polévka – vývar s amarantem (B)

hlavní A – hrachové karbanátky s kopřivami + šťouchané brambory (B)

hlavní B – zeleninový guláš s máslovou dýní a haluškami

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – polentová kaše s hruškovým rozvarem (B)

polévka – kedlubnová s fazolkami (B)

hlavní A – koložvarské zelí se sójovým masem a kyselím zelí (B)

hlavní B – bulgur s restovanou zeleninou, klíčky a arašídovým dipem

pravidelná nabídka – dubnová sladká specialita krtkův dort (B)

 

Pátek

snídaně – zelný piroh

polévka – pórková s vločkami (B)

hlavní A – fazole ve sweet chilli omáčce s pažitkovými brambory (B)

hlavní B – lasagne se žampiony a dušeným mangoldem na česneku

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
22.4.–26.4.2019
Date 2019-04-20 File Size 210.08 KB Download 11 Download