Jídelníčky

15. 4. – 19. 4. 2019

Velikonoční menu

 

Pondělí

snídaně – řepový dort s čokopolevou 

polévka – mrkvový krém (B)

hlavní A – rizoto s máslovou dýní na tymiánu sypané řeřichou (B)

hlavní B – kotlík se zeleninou, čočkou, medvědím česnekem + noky

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – palačinka na slano s kopřivovou náplní 

polévka – vývar s jarní zeleninou (B)

hlavní A – smažené cizrnové válečky s bramborovým salátem (B)

hlavní B – dušená hlíva na bylinkách s těstovinami

pravidelná nabídka – celozrnný frgál 

 

Středa

snídaně – datlový pudink s karobem (B) 

polévka – zeleninová s barevnou rýží (B)

hlavní A – květákový „mozeček“ s kopřivami, bílým tofu + brambory (B)

hlavní B – burrito s kuskusem, zeleninou a černými fazolemi + rajčatový dip

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – celozrnná kapsa se zeleninou na garam masale 

polévka – cibulačka na víně (B)

hlavní A – široké nudle s mladým špenátem na rýžové smetaně

hlavní B – zeleninový špíz s hráškovým pyré a bezlepkovým chlebem (B)

pravidelná nabídka – dubnová sladká specialita krtkův dort (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pátek

STÁTNÍ SVÁTEK – MÁME ZAVŘENO

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
15.4.–19.4.2019 NEW
Date 2019-04-11 File Size 389.46 KB Download 5 Download