Jídelníčky

8. 4. – 12. 4. 2019

Předvelikonoční menu

 

Pondělí

snídaně – špaldová palačinka s marmeládou

polévka – zeleninová s vločkami a jarní cibulkou (B)

hlavní A – kung-pao ze sójového masa se zeleninou a s rýží (B)

hlavní B – těstoviny s medvědím česnekem, slunečnicovými semínky a rajčaty

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – obložený bezlepkový chleba s pomazánkou (B)

polévka – vývar s rýžovými nudlemi (B)

hlavní A – smažený celer a veganský sýr se šťouchanými brambory (B)

hlavní B – bulgur s cizrnou, restovanou zeleninou a medvědím česnekem

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – krupičná kaše s hruškovými povidly  

polévka – bramborová s pažitkou (B)

hlavní A – plněný zapečený žampion s ajvarem (B)

hlavní B – hrachová kaše s kopřivami, restovanou mrkví a kváskovým chlebem

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – pizza pletenec s kečupem a semínky

polévka – boršč s fazolemi (B)

hlavní A – zelenina na kokosovém mléce a bylinkách se špagetami

hlavní B – celozrnný rýžový závitek se zeleninou, houbami a pikantním dipem (B)

pravidelná nabídka – dubnová sladká specialita krtkův dort (B)

 

Pátek

snídaně – páteční vanilkový dort s jahodami  

polévka – kedlubnová „bramboračka“ (B)

hlavní A – karbanátky z červené čočky s kuskusovým salátem s olivami

hlavní B – zapečený jarní jahelník s brambory, kopřivami a dušeným červeným zelí (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
8.4.–12.4.2019
Date 2019-04-04 File Size 217.1 KB Download 43 Download