Jídelníčky

25. 3. – 29. 3. 2019

Menu s bylinkami

 

Pondělí

snídaně – mrkvový dort s mákem (B)

polévka – zeleninová s žampiony (B)

hlavní A – špagety se sójovým masem v rajčatové omáčce s bazalkou

hlavní B – rýže s restovanou zeleninou, hráškem a arašídy (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – zeleninou plněná celozrnná špaldová kapsa  

polévka – vývar s rýží a rukolou (B)

hlavní A – smažené pohankové placičky s dušeným zelí (B)

hlavní B – pikantní cizrna s rajčaty, řapíkatým celerem a bulgurem

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – piňa colada dezert

polévka – cibulová s jarní cibulkou (B)

hlavní A – guláš fazolovo-zeleninový s kroupami

hlavní B – pečené brambory + řepa s jemným bylinkovým / pikantním dipem (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – topinka s lečem a tofu

polévka – mrkvová s římským kmínem (B)

hlavní A – smažené hrachové karbanátky se šťouchanými brambory s pažitkou (B)

hlavní B – tatarák z červené řepy se špaldovou bylinkovou pita plackou

pravidelná nabídka – březnová laskonková specialita (B)

 

Pátek

snídaně – biskupský chlebíček se zázvorem (B)

polévka – čočková s brambory na rozmarýnu (B)

hlavní A – seitanový steak s hruškovým dipem a kuskusem

hlavní B – rýžový závitek se zeleninou, petrželkou a sweet chilli omáčkou (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
25.3.–29.3.2019
Date 2019-03-21 File Size 215.01 KB Download 47 Download