Jídelníčky

18. 3. – 22. 3. 2019

RIZOTO menu

 

Pondělí

snídaně – perník s čoko-polevou a mandlemi

polévka – vločková (B)

hlavní A – hlívové rizoto na víně a pórku (B)

hlavní B – hrachová kaše se zeleninovým kuskusem s rukolou

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – obložený bezlepkový chléb s řeřichou (B)

polévka – zelná s brambory (B)

hlavní A – bulgureto s pečenou červenou řepou a kokosovým mlékem

hlavní B – zapečené bezlepkové těstoviny s fazolemi a rajčaty (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – kukuřičná kaše s borůvkami (B)

polévka – vývar s misem a nudlemi (B)

hlavní A – špaldové kroupoto se zeleninou, uzeným tofu a sójovým dipem

hlavní B – smažené cibulové karbanátky se šťouchanými brambory (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – pizza placka s olivami

polévka – křenová krémová (B)

hlavní A – pikantní rizoto s červenou čočkou, římským kmínem a mrkví (B)

hlavní B – lasagne se zeleninou na paprice a smetaně

pravidelná nabídka – březnová laskonková specialita (B)

 

Pátek

snídaně – jablečný štrůdl s rozinkami v rumu

polévka – vývar s jarní zeleninou (B)

hlavní A – pohankové rizoto se špenátem a žampiony, sypané semínky (B)

hlavní B – smažené cizrnové válečky s bramborovým salátem (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
18.3.–22.3.2019
Date 2019-03-16 File Size 214.73 KB Download 63 Download