Jídelníčky

25. 2. - 1. 3. 2019

Únorové menu s ořechy a semínky

           

Pondělí

snídaně – ovesný dezert s malinami a agáve sirupem (B)

polévka – vývar s nudlemi (B)

hlavní A – hrachová kaše s restovanou mrkví a noky

hlavní B – basmati rýže se zeleninou a sezamem na kurkumě (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – pikantní burrito se zeleninou, rýží a tofu

polévka – z červené cibule na víně (B)

hlavní A – hlívová sekaná se semínky a s dušeným zelí (B)

hlavní B – ragú z černé čočky s dýní, rajčaty a bulgurem

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – jablečné brownies s arašídy (B)

polévka – bramborová s řeřichou (B)

hlavní A – smažené cizrnové válečky s kuskusovým salátem s olivami a semínky

hlavní B – bezlepkové těstoviny s dýňovou omáčkou, sypané oříšky (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – mrkvový „hot dog“ v těstíčku s lněnými semínky

polévka – jarní s dýňovými semínky (B)

hlavní A – květák na bylinkách a česneku s uzeným tofu + kroupy

hlavní B – zeleninový špíz s brambory a sweet chilli omáčkou (B)

pravidelná nabídka – únorová sladká specialita

 

Pátek

snídaně – dvoubarevná bábovka s karobem

polévka – krém z bílých fazolí (B) s koprovým dipem

hlavní A – bramborák se zeleninovým kotlíkem na římském kmínu (B)

hlavní B – pečené řepové/mrkvové hranolky se slunečnicovým dipem a kváskovým chlebem

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

                             

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
25.2.-1.3.2019
Date 2019-02-25 File Size 472.44 KB Download 26 Download