Jídelníčky

18. 2. - 22. 2. 2019

Únorové omáčkové menu

           

Pondělí

snídaně – marokánková placka (B)

polévka – bramborová s rukolou (B)

hlavní A – chilli con carne sója s rýží (B)

hlavní B – lasagne se špenátem, kukuřicí a máslovou dýní

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – celozrnné šátečky s vegan párkem a kečupem

polévka – vývar s amarantovými vločkami (B)

hlavní A – fazolové karbanátky se šťouchanými brambory (B)

hlavní B – dušené žampiony v bylinkové omáčce se zeleninovým kuskusem

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – vanilkový pudink s rumem a domácími povidly (B)

polévka – krém ze zeleného hrášku (B) s krutónky

hlavní A – segedínský guláš s robi nudličkami a tarhoňou

hlavní B – rýžové nudle s restovanou zeleninou a arašídy (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – topinka se zeleninovou směsí s tofu

polévka – křenová s červenou řepou (B)

hlavní A – zapečené těstoviny s rajskou omáčkou a smaženými čočkovými koulemi

hlavní B – zeleninový salát s quinou a bezlepkovým chlebem (B)

pravidelná nabídka – únorová sladká specialita

 

Pátek

snídaně – mrkvová-ořechová bábovka (B)

polévka – vývar s mořskou řasou (B)

hlavní A – zeleninové špaldové rizoto sypané opraženými mandlemi

hlavní B – plněné zapečené brambory s cizrnou a pikantní omáčkou (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

                               

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
18.2.-22.2.2019
Date 2019-02-14 File Size 469.4 KB Download 83 Download