Jídelníčky

4. 2. - 8. 2. 2019

První únorové menu bylinkové

           

Pondělí

snídaně – datlový krém s kardamonem (B)

polévka – zelná (B)

hlavní A – hranolky s dušenou čočkou a dýní na šalvěji (B)

hlavní B – kroupy s restovanou zeleninou a rukolou

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – palačinka se špenátem

polévka – z červené cibule (B) s krutónky

hlavní A – guláš s robi nubličkami a bylinkovým kuskusem

hlavní B – hummus s pečenou zeleninou, sezamem a bezlepkovým chlebem (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – pečená jablka s vanilkovým pudinkem a karamelem (B)

polévka – vývar s petrželkovým knedlíčkem (B)

hlavní A – kapustové karbanátky se semínky a bramborovým salátem (B)

hlavní B – zeleninové lasagne s provensálskými bylinkami a tempehem

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – sushi rolka s tofu a zeleninou (B)

polévka – zeleninová se špetkou kari (B)

hlavní A – rýžové nudle s fazolemi ve sweet-chilli omáčce (B)

hlavní B – zapečené plněné žampiony s bylinkovou omáčkou

pravidelná nabídka – únorová sladká specialita (B)

 

Pátek

snídaně – obrácený hruškový koláč

polévka – koprová s brambory (B)

hlavní A – rizoto s pečenou červenou řepou sypané řeřichou (B)

hlavní B – zeleninový „eintopf“ s hráškem a celozrnnou plackou

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

                               

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
4.2.-8.2.2019
Date 2019-01-31 File Size 481.23 KB Download 56 Download