Jídelníčky

2. 1. - 4. 1. 2019

První krátké a lehké lednové menu

           

Středa

snídaně – palačinka s marmeládou

polévka – bramborová s shiitake (B)

hlavní A – halušky s pečenou špagetovou dýní, sušenými rajčaty a olivovým olejem

hlavní B – čočková kaše s tahini, restovanou zeleninou a bezlepkovým chlebem (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Čtvrtek

snídaně – plněná celozrnná kapsa se zelím a tofu

polévka – zeleninová s amarantovými vločkami (B)

hlavní A – rizoto s máslovou dýní na tymiánu a veganským sýrem (B)

hlavní B – zapečené brambory s hraškou a se zeleninou na garam masale (B)

pravidelná nabídka – čokodort se zázvorem a datlemi (B)

 

Pátek

snídaně – ovesný koláč s fíkovou pastou

polévka – vývar s nudlemi (B)

hlavní A – smažené cizrno-zeleninové karbanátky se šťouchanými brambory (B)

hlavní B – zeleninové red kari s kokosovým mlékem a kuskusem

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

                               

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
2.1.-4.1.2019
Date 2018-12-31 File Size 510.68 KB Download 10 Download