Jídelníčky

19. 11. - 23. 11. 2018

Listopadové menu s netradičními surovinami

           

Pondělí

snídaně – kakaový pudink s datlemi a mandlovým mlékem (B)

polévka – zeleninová s misem (B)

hlavní A – rizoto z divoké rýže s podzimní zeleninou (B)

hlavní B – lasagne se špenátem a cizrnou

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – sushi rolka s tofu a zeleninou (B)

polévka – vývar s quinoou (B)

hlavní A – fazolové smažené válečky s brambory a hořčicí (B)

hlavní B – slzovka se zelím a pečeným celerem (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – bábovka s jablky a karobem (B)

polévka – krémová dýňová (B) s krutónky

hlavní A – rýžové nudle s restovanou zeleninou, tempehem a sezamem (B)

hlavní B – bulgur s houbovou omáčkou na rýžové smetaně

pravidelná nabídka – kváskový chléb       

 

Čtvrtek

snídaně – plněná kapsa se zeleninou na indickém koření

polévka – zeleninová s amarantem (B)

hlavní A – smažené rýžové placky s dušenou červenou čočkou (B)

hlavní B – freekeh s restovanou zeleninou a dýňovými semínky

pravidelná nabídka – čokodort s kaštanovou moukou (B)

 

Pátek

snídaně – mrkvový řez s citrónovou polevou

polévka – s mořskou řasou (B)

hlavní A – celozrnné těstoviny s třemi druhy dýně na tymiánu

hlavní B – pečené brambory s adzuki fazolemi v rajčatové omáčce (B)

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

                               

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
19.11.-23.11.2018
Date 2018-11-15 File Size 479.64 KB Download 30 Download