Jídelníčky

26. 3. – 30. 3. 2018

Velikonoční menu

 

Pondělí

snídaně – mrkvový dort s čokopolevou (B)

polévka – zelná se sušenými rajčaty (B)

hlavní A – smažené pohankové placičky s dušenou zeleninou (B)

hlavní B – nádivka s hlívou, tofu a jáhlami na pórku (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – obložený bezlepkový chléb (B)  

polévka – vývar s písmenky (B)

hlavní A – guláš fazolový s dýní a celozrnným knedlíkem

hlavní B – pečené brambory + řepa s jemným a pikantním dipem (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – trhanec s lesním ovocem

polévka – cibulová s jarní cibulkou (B)

hlavní A – smažené hrachové karbanátky se šťouchanými brambory (B)

hlavní B – lasagne se sójovým masem a rajčatovou omáčkou

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – celozrnná kapsa se zeleninou na garam masale  

polévka – bramborová (B)

hlavní A – špenátový kari kotlík s cizrnou na kokosovém mléce a bulgurem

hlavní B – rýžový závitek s jarní zeleninou a sweet chilli dipem (B)

pravidelná nabídka – datlový čokodort (B)

 

Pátek

MÁME ZAVŘENO – STÁTNÍ SVÁTEK

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
26.3.–30.3.2018 HOT
Date 2018-03-20 File Size 415.54 KB Download 117 Download