Jídelníčky

19. 3. – 23. 3. 2018

Předvelikonoční menu

 

Pondělí

snídaně – vanilkový dort s jahodami a malinami

polévka – květáková (B)

hlavní A – gnocchi s dušeným špenátem a uzeným tofu

hlavní B – restovaná zelenina s bezlepkovými těstovinami a konopným olejem (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – palačinka na slano s cizrnovou pomazánkou

polévka – jarní s vločkami (B)

hlavní A – smažené zeleninové koule s tarhoňovým salátem se sojanézou

hlavní B – zapečené brambory se zeleninou a fazolemi s pikantní omáčkou (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – jemná krupičná kaše se švestkami a mákem

polévka – vývar s amarantem (B)

hlavní A – kari z červené čočky s batáty a rýží (B)

hlavní B – pečený plněný žampion s ajvarem

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – pizza pletenes s veganským sýrem

polévka – bramborová s kedlubnou (B)

hlavní A – kung-pao ze sojového masa s rýžovými nudlemi (B)

hlavní B – sekaná z červené řepy a pohanky ala tatarák s dušeným zelí (B)

pravidelná nabídka – čokodort s vanilkovým krémem (B)

 

Pátek

snídaně – meruňkový táč s drobenkou    

polévka – zeleninový krém s koprem (B)

hlavní A – hrachová kaše s pečenou mrkví a brambory (B)

hlavní B – burger s kapustovým karbanátkem, chilli dipem a restovanou zeleninou

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
19.3.–23.3.2018 HOT
Date 2018-03-16 File Size 407.16 KB Download 203 Download