Jídelníčky

12. 3. – 16. 3. 2018

RI-ZO-TO menu

 

Pondělí

snídaně – perník s černým rybízem a mandlemi

polévka – brokolicová (B)

hlavní A – houbové rizoto na víně a pórku, sypané praženými semínky (B)

hlavní B – pečené brambory s cizrnovým kotlíkem (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – sushi rolka s tofu, zeleninou (B)

polévka – vývar s mořskou řašou a mungem (B)

hlavní A – bulgureto s máslovou dýní na kokosovém mléce a sweet chilli omáčkou

hlavní B – smažená brokolice v těstíčku s kukuřičnou kaší (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – caro kávový pudink s nepraženými kakaovými boby

polévka – zelná s brambory (B)

hlavní A – kroupeto s lilkem, uzeným tofu, kapary a olivami

hlavní B – zapečené bezlepkové těstoviny s kapustičkami, batáty a rajčaty (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – bezlepková topinka se zeleninovou směsí (B)

polévka – vývar s jarní zeleninou (B)

hlavní A – pohankové rizoto se špenátem a žampiony, sypané mandlemi (B)

hlavní B – smažené čočkové válečky s bramborovou kaší a hořčicí (B)

pravidelná nabídka – čokodort s lesním ovocem (B)

 

Pátek

snídaně – celozrnné kapsy hruškové

polévka – křenová s červenou řepou (B)

hlavní A – hráškové rizoto na víně s květákem, kurkumou a černou solí (B)

hlavní B – burrito s fazolemi, zeleninou, kuskusem a sojanézou

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
12.3.–16.3.2018 HOT
Date 2018-03-08 File Size 406.36 KB Download 220 Download