Jídelníčky

26. 2. – 2. 3. 2018

Menu oříško-semínkové

 

Pondělí

snídaně – pohanková snídaně s malinami a agáve sirupem (R, B)

polévka – česneková s brambory (B)

hlavní A – houbová smetanová omáčka s celozrnným knedlíkem

hlavní B – rýžové nudle se zeleninou, tofu, pad thai omáčkou a arašídy (B)

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – obložený bezlepkový chléb jarní (B)

polévka – chřestový krém (B) s opečenou houskou

hlavní A – gnocchi s máslovou dýní, fazolemi a praženými dýňovými semínky

hlavní B – pečené hrachové koule s rajskou omáčkou (B)

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – bublanina s černým rybízem a mandlemi

polévka – tříčočková polévka (B)

hlavní A – rizoto na víně s pečenou červenou řepou a praženými kešu (B)

hlavní B – zapečené brambory se zeleninou a koprovým bešamelem (B)

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – šáteček s veganským párkem a kyselým zelí

polévka – vývar s amarantem (B)

hlavní A – zelné karbanátky s jáhlovou kaší s topinamburami (B)

hlavní B – tarhoňa s cizrnou, řapíkatým celerem, rajčaty a sezamem

pravidelná nabídka – čokodort s nepraženými kakaovými boby (B)

 

Pátek

snídaně – citrónový tofu dort se spirulinou

polévka – mrkvová se zázvorem a slunečnicovými semínky (B)

hlavní A – kapustové závitky s tofu a pohankou na paprice (B)

hlavní B – bulgur s quinoou a restovanou zeleninou na bylinkách

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
26.2.–2.3.2018 HOT
Date 2018-02-24 File Size 428.42 KB Download 246 Download