Jídelníčky

19. 2. – 23. 2. 2018

Klíčkové menu

 

Pondělí

snídaně – sezamový dort s kávovým krémem  

polévka – krém ze zeleného hrášku (B) s opečenou houskou

hlavní A – zelenina s mungem na kokosovém mléce s rýží (B)

hlavní B – špagety se špenátem a uzeným tofu

pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)

 

Úterý

snídaně – pizza placka s olivami a veganským sýrem  

polévka – bramborová s rukolou (B)

hlavní A – pohanková sekaná na uzené paprice se zelím (B)

hlavní B – čočka na šalvěji s dýní a bulgurem

pravidelná nabídka – celozrnný frgál

 

Středa

snídaně – karobový pudink s ovocem (B)  

polévka – vývar s mořskými řasami (B)

hlavní A – fazolové karbanátky na indickém koření s kukuřičnou kaší (B)

hlavní B – špaldové rizoto s restovanou zeleninou a klíčky

pravidelná nabídka – kváskový chléb

 

Čtvrtek

snídaně – snídaňové burrito s tofu a zeleninou  

polévka – hlívová dršťková (B)

hlavní A – těstoviny s restovaným naklíčeným hrachem a celerem

hlavní B – plněná pečená brambora s pikantní salsou (B)

pravidelná nabídka – čokodort s tapiokovou moukou (B)

 

Pátek

snídaně – čajový dort s lesním ovocem    

polévka – hrstková s klíčky (B)

hlavní A – bramboráky s dušenou zeleninou na pašeráckém koření (B)

hlavní B – cizrnové pyré s pečenou zeleninou a kuskusem

pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

  

Files:
19.2.–23.2.2018 HOT
Date 2018-02-16 File Size 415.22 KB Download 271 Download