Jídelníčky

5. 2. – 9. 2. 2018

Zahřívací menu

 

Pondělí

snídaně – palačinka s makovo*povidlovou náplní  

polévka – jarní s vločkami (B)

hlavní A – zeleninový kotlík s fazolemi na kari a hranolkami (B)

hlavní B – kroupy s lilkem, rajčaty na česneku a tymiánu

dezert – třešňový dort kakaový (B)

 

Úterý

snídaně – bezlepkový muffin s pomazánkou a olivami (B)  

polévka – cizrnový krém (B)

hlavní A – seitan v hořčicové omáčce s celozrnným knedlíkem

hlavní B – restované brambory se zeleninou na kurkumě a černé soli (B)

dezert – ananasový pudink s vanilkou (B)

 

Středa

snídaně – smoothie jablko*banán*chia  

polévka – bramborová s hráškem (B)

hlavní A – koložvárské zelí (B) (zapečená rýže se zelím, sójovým masem a rýžovou smetanou)

hlavní B – tatarák z červené řepy s kváskovým nebo bezlepkovým chlebem (B)

dezert – rybízo-jahodový dort

 

Čtvrtek

snídaně – sójový párek v těstíčku s kečupem a kyselou okurkou  

polévka – vývar s nudlemi a mořskými řasami (B)

hlavní A – smažené tofu mrkvové karbanátky s jáhlo*celerovým pyré (B)

hlavní B – zapečené smetanové špenátové lasagne

dezert – čajová bábovka dvoubarevná (B)

 

Pátek

snídaně – závin jablečný s rozinkami a slunečnicovými semínky  

polévka – celerový krém (B)

hlavní A – dušená hlíva na bylinkách s pohankou (B)

hlavní B – burrito s rýží, černou čočkou a brambůrkami + salsa

dezert – kokosová koule s rumem

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
5.2.–9.2.2018 HOT
Date 2018-02-01 File Size 408.42 KB Download 209 Download