Jídelníčky

15. 1. – 19. 1. 2018

Menu sladkých snídaní a slaných dezertů

 

 

Pondělí

snídaně – kakaový pudink s kokosovým mlékem a hruškami (B)  

polévka – dýňový krém (B)

hlavní A – veganský kočičí tanec (brambory s dušeným zelí a tofu) (B)

hlavní B – špaldové rizoto se zeleninou a restovanou černou ředkví

dezert – plněný zapečený portobello žampion

 

Úterý

snídaně – meruňkový táč s bezovým sirupem  

polévka – zeleninová s hříbky (B)

hlavní A – špagety s boloňskou omáčkou se sójovým masem

hlavní B – zapečený jáhelník s hokaido dýní, semínky a jogurtovým dipem (B)

dezert – pizza placička s brokolicí a veganským sýrem

 

Středa

snídaně – řepové brownie (B)  

polévka – bramborová (B)

hlavní A – znojemská omáčka s robi nudličkami a kuskusem

hlavní B – restovaná zelenina a fazole na garam masale s rýží (B)

dezert – koláč s bazalkovým pestem, rajčaty a kešu

 

Čtvrtek

snídaně – palačinka s borůvkovou marmeládou  

polévka – vývar s petrželkovým knedlíčkem (B)

hlavní A – smažené válečky z červené čočky se šťouchanými brambory a hořčicí (B)

hlavní B – bulgurový nákyp se zeleninou, rajčatovou omáčkou a kapary

dezert – obložený bezlepkový chleba (B)

 

Pátek

snídaně – citrónový dort (B)  

polévka – cibulová (B)

hlavní A – ragú z hlívy ústřičné se špenátem a rýží (B)

hlavní B – cizrnový hummus s pita chlebem

dezert – motanec se sezamem a olivami

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

Files:
15.1.–19.1.2018 HOT
Date 2018-01-12 File Size 409.64 KB Download 233 Download