Jídelníčky

18. 12. – 22. 12. 2017

Menu čtvrté adventní – speciální suroviny

 

Pondělí

snídaně – makový táč se švestkami  

polévka – kmínová se strouhanou dýní (B)

hlavní A – gnocchi s fazolovým zeleninovým gulášem

hlavní B – nudle s restovanou zeleninou a bambusovými výhonky na trošce chilli (B)

dezert – jablečné brownie s maca práškem (B)

 

Úterý

snídaně – šáteček se zeleninou na křenu  

polévka – koprová patizónová (B)

hlavní A – smažené zeleninové kuličky s jahlo-dýňovým pyré

hlavní B – zapečená sekaná z černé čočky se špagetovou dýní pod bramborovou kaší (B)

dezert – dort s moukou z černé rýže a ovocem (B)

 

Středa

snídaně – musli s pohankovými pukanci a kakaem  

polévka – bramboračka se sušenými houbami (B)

hlavní A – sváteční dýňové rizoto s dýňovým olejem a semínky (B)

hlavní B – cizrna v rajčatové omáčce s kuskus-batátovým kopečkem

dezert – kiwi cheesecake se spirulinou

 

Čtvrtek

snídaně – pizza placka s kešu mozzarellou    

polévka – cibulačka na víně (B)

hlavní A – hrachová kaše s pečenou zeleninou a ostropestřecovým olejem (B)

hlavní B – burger s karbanátkem z červené řepy a rukolovým salátem

dezert – dort s čirokovou moukou a krémem (B)

 

Pátek

snídaně – banánové smoothie s agáve sirupem (B)  

polévka – vývar s knedlíčky s petrželovým pestem (B)

hlavní A – smažený celerový „kapřík“ s mořskou řasou a bramborovým salátem (B)

hlavní B – zapečené těstoviny s dýňovou omáčkou a uzeným tofu

dezert – dort se sezamovou moukou a fíkovou marmeládou

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

  

Files:
18.12.–22.12.2017 HOT
Date 2017-12-16 File Size 254.88 KB Download 231 Download