Jídelníčky

16. 10. – 20. 10. 2017

Čerstvé podzimní, ale trochu junk food menu

 

Pondělí

snídaně – pečené hrušky se zázvorovým pudinkem (B)

polévka – krémová z červené čočky na římském kmínu (B)

hlavní A – dušená hlíva na pórku s barevnou rýží (B)

hlavní B – tofu*burger s coleslaw salátem

dezert – dort z červené řepy s brusinkami (B)

 

Úterý

snídaně – mini pizza placka se semínky  

polévka – cibulová s batáty (B)

hlavní A – rajčatový kotlík s kapustou, tempehem a pohankou (B)

hlavní B – lasagne se špenátem a cizrnou

dezert – ořechová bábovka

 

Středa

snídaně – rebarborový koláč  

polévka – mrkvová (B)

hlavní A – hrachová kaše s pečenými brambory a celerem (B)

hlavní B – pikantní dýňový burger se salsou a fazolovým salátem

dezert – tapiokový pudink jablečno-malinový (B)

 

 

Čtvrtek

snídaně – burrito plněné tofu a zeleninou  

polévka – vývar s nudlemi (B)

hlavní A – rizoto s fazolemi, hráškem a zeleninou + kvašák (B)

hlavní B – zapečené veganské mac & cheese s dýní

dezert – borůvkový cheesecake

 

Pátek

snídaně – apple pie s javorovým sirupem  

polévka – bramborová s mungem (B)

hlavní A – jahelník s hokaido dýní a dušeným zelí (B)

hlavní B – burger z červené řepy s waldorfským salátem

dezert – arašídová sušenka (B)

 

Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.

 

Files:
16.10.–20.10.2017 HOT
Date 2017-10-14 File Size 433.22 KB Download 299 Download